Wij zijn VSA
De gedegenheid van ruim twintig jaar vakmanschap en het grenzeloze enthousiasme van een beginnend bedrijf: VSA Technische Service B.V. is u al sinds 1997 graag van dienst. Als ervaren en ondernemend constructiebedrijf bieden wij staalhard maatwerk met service op locatie, technisch kwalitatief precisiewerk en helderheid in processen.

Met constructief industrieel onderhoud en gezonde ambitie als vertrekpunt, is VSA in ruim twintig jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met zo'n 60 medewerkers met een breed dienstenpakket. Van kraanbaan tot bordes, van trappentoren tot complete fabriekshal, VSA ontwerpt, maakt, installeert, inspecteert, onderhoudt en repareert, al naar gelang uw wensen.

 

 
Full service vanuit één pand

In ons comfortabele bedrijfspand, waar wij sinds 2013 gevestigd zijn, zijn alle benodigde middelen aanwezig voor een optimale dienstverlening: u vindt er ons multidisciplinaire team, waaronder een eigen projectenbureau en tekenafdeling, maar natuurlijk ook onmisbare krachten als werkvoorbereiders en lasdeskundigen. Samen zorgen we ervoor, dat alles voor u tot in de puntjes verloopt. En gaan we complexe uitdagingen graag aan.


Onze Diensten